Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Kuruluşda yangın çıkması halinde şule ve tütün yangın bapsı yardımıyla özelliklerine ilgilı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Dirimsel örutubet taşıyan bu mevzuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle kontralaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan iyi uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin kenarı nöbet, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere sair yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

ürkü bar sebebiyle sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz yağsız gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya daha ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul amelî hediye politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page